You are here:  
QUOTATION OF LICENSE RENEWAL FIREWALL NETWORK SECURITY EQUIPMENT, AND WEB FILTERING WEB APPLICATION FIREWALL

 

jata melaka
JABATAN KETUA MENTERI MELAKA
 
KENYATAAN IKLAN
 
Tawaran adalah dipelawa daripada Pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan yang masih berkuatkuasa dan membuat tawaran pada masa ini di bawah Kod Bidang 210100 dan Sub-Bidang 210107 bagi Perisian berikut :-
 
 
 

SEBUTHARGA PEMBAHARUAN LESEN PERALATAN

KESELAMATAN RANGKAIAN FIREWALL, WEB FILTERING

DAN WEB APLICATION FIREWALL

 

No. Spesifikasi : JKMM.BTMK(S).400-10/2/5 Jld.27 (25)

 

2. Tawaran ini telah diiklankan di Sistem Tender Online Melaka melalui alamat https://stom.melaka.gov.my .Naskah-naskah tawaran dan keterangan lanjut boleh diperolehi pada portal berkenaan. Walaubagaimanapun pihak tuan terlebih dahulu perlu membuat pendaftaran pada portal berkenaan dan membuat pembayaran di Pentadbiran ini dengan harga RM40.00 di Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Jabatan Ketua Menteri Melaka, Aras 1, Blok Temenggung, Seri Negeri, 75450 Ayer Keroh, Melaka bermula pada hari Rabu bersamaan 24 Januari 2018 sehingga hari Khamis bersamaan 1 Februari 2018.


3. Dokumen sebut harga yang telah dilengkapkan dan dilakri hendaklah dihantar ke alamat Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Jabatan Ketua Menteri Melaka, Aras 1, Blok Temenggung, Seri Negeri, 75450 Ayer Keroh, Melaka di atas selewat-lewatnya pada hari Khamis bersamaan 1 Februari 2018 sebelum jam 12.00 tengahari.

4. Pembekal adalah tertakluk kepada peraturan-peraturan perolehan Kerajaan.

Portal Melaka Version 5.0 - developed by Bahagian Teknologi Maklumat Dan Komunikasi, Jabatan Ketua Menteri Melaka

10 October10 October